7. aug, 2019

Pedagogisk samhandling med hest - PRIVATTIME

Kjenner du noen som trenger et litt annerledes ridetilbud😉 Her er det rom og tid til en trygg utvikling av egne evner og heste ferdigheter!

Ved å kombinere hestenes egenskaper med Elisabeth sin utdanning- og undervisningserfaring er dette et godt tilbud for de som ønsker å øke sine rideferdigheter, samt å bli trygg på hesten fra bakken😉 Det er trossalt fra bakken at vi begynner å bygge relasjoner med hesten!

Det settes fokus på å tilrettelegge ridningen og øvelsene etter hver enkelt sitt behov. Ved direkte responser fra hestene og tilbakemeldinger fra Elisabeth, legges det tilrette for å øke tro og mestringsfølelse på egne evner rundt og oppå hesten. 

Ridetimene koster 800,- (hvis dere er tre stykker får dere 20% rabatt på prisen) og vi holder på i 1 1/2 time (altså DOBBELTTIME - derav prisen), og jeg har aldri fler enn fire elever pr time for at elev og hest sin sikkerhet og velferd skal være ivaretatt!! 

Gjennom den pedagogiske tilrettelagte hesteaktiviteten blir eleven med på alt fra å hente hesten selv på beite og leie den inn til stallen, børste den, kjenne etter sår og hevelser på beina og sale på. Vi rir enten på tur i skogen, har en økt inne i rundpaddocken eller en ridetime på den nye og fine utebanen!  


Det er også mulig å bestille en leietur i skogen. Dette koster 400,- for ca 30 min (da kommer dere til ferdig oppsalet hest, og det er bare en kosetur i skogen).

Kontakt Elisabeth på tlf: 48 13 81 01 eller send mail på: mening.mestring@gmail.com for å bestille time😉🐴🌞

Del denne siden